fbpx

Slide Websites & Webshops
That’ll Grow Your Business
Gratis Offerte

Websites

Elke website is gebouwd om verschillende doelen te bereiken - van verkoop en leads tot betrokkenheid. Maar om een website te maken die daadwerkelijk aan die doelen voldoet, is het van cruciaal belang om op de juiste manier te ontwerpen.
Start Nu

Webshops

Het creëren van custom experiences zijn key tot het winnen van de harten van klanten. Wanneer de juiste producten, ontwerp, functies en branding samenkomen, hebben gebruikers meer excuses om te blijven hangen - en meer redenen om te kopen.
Start Nu

Support

We weten dat het al moeilijk genoeg is om een bedrijf te runnen. Laat ons u helpen alle aanpassingen te maken aan de website of webshop wanneer er niet genoeg tijd is in uw dag.
Start Nu

Onderhoud

Wij zorgen voor het onderhoud aan de website, terwijl u zich richt op het laten groeien van uw bedrijf. Uw website wordt zo op vaste tijdstippen bijgewerkt zodat veiligheidsrisico’s beperkt worden.
Start Nu

Wil je dat je website meerwaarde oplevert?

Wist u dat de kwaliteit van uw website net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw producten of diensten?

Wij lossen dit op.
Veel bedrijven hebben websites die niet tot resultaten leiden.
Te veel bedrijven ontlenen geen waarde aan hun bedrijfswebsite. De meeste bedrijven denken dat als hun website aantrekkelijk is, er kopers zullen komen. Een aantrekkelijke website is niet genoeg. Het moet presteren. Wij helpen bedrijven hun website te gebruiken als de digitale groeimotor.

Ecommerce

Verkoop uw producten online met e-commerce oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Voeg producten toe, update prijzen en beheer uw inhoud eenvoudig en effectief.

Responsive Webdesign

Wij helpen u om het imago van uw bedrijf online te herontdekken. De combinatie van stijl en technologie die we bieden, in combinatie met onze expertise stelt uw bedrijf in staat om te slagen op het web.

Start nu met jouw nieuwe website!

Wist u dat de kwaliteit van uw website net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw producten of diensten?

Hosting

De beste web en mailhosting die er is!  Ervaar bliksemsnelle laadtijden van pagina’s en 100% beschikbaarheid bij PC Partner. Wij zorgen ervoor dat uw website snel en veilig is zodat uw bezoekers en zoekmachines u vertrouwen. Gegarandeerd.

Recensies
Wat Klanten over ons vertellen
Talenco / Lanark photo

Talenco / Lanark

Als snelgroeiend bedrijf richten wij ons voornamelijk op onze core business. Sinds de start van Talenco heeft PC partner onze groei mee gefaciliteerd met hun kwalitatief advies en vooral ook hun zeer snelle respons op eventuele problemen.
Darren Jackson photo

Darren Jackson

Database Administration Manager at Hertel
Pc Partner behandeld de projecten met professionaliteit en snelheid. Ze hebben een goede klantgerichte ervaring die een troef kan zijn. Ik heb geen problemen om Pc Partner aan te bevelen
Debobanden photo

Debobanden

Na vele loze beloftes van andere programma ontwikkelaars bij jullie terecht gekomen en bij jullie zijn woorden daden geworden.
Outfit Factory photo

Outfit Factory

PC-Partner, een partner die veel verder gaat dan de ‘PC’, een persoonlijke aanpak en altijd klaar om snel en adequaat de ICT brandjes te blussen die elke KMO wel meermaals tegenkomt. Kortom, een aanrader!
Vrijblijvende Offerte

  We helpen bedrijven digitaal groeien
  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

  Advies, ontwerp, realisatie en optimalisatie van WordPress websites en webshops. Uw wensen vertaald naar een heldere, gebruiksvriendelijke website. 

  Websites en webshops tegen betaalbare prijzen. Wij garanderen u transparante kosten, een deskundig website onderhoud en vriendelijk support.

  Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd naar de Antwerpsesteenweg 41, Ranst!