fbpx
Ontgrendel het potentieel van uw bedrijf met onze uitgebreide digitale & e-mailmarketing oplossingen
In het digitale tijdperk van vandaag is een sterke online aanwezigheid geen optie meer, maar een noodzaak. Bij PC Partner bieden we een volledig scala aan digitale en e-mailmarketing diensten om uw merk te versterken, uw publiek te betrekken en meetbare resultaten te behalen.

Digitale Marketing

Onze digitale marketingdiensten zijn op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Van SEO en PPC tot social media beheer, we dekken alle aspecten om ervoor te zorgen dat uw merk opvalt in het drukke digitale landschap.

E-mailmarketing

Betrek, converteer en behoud klanten als nooit tevoren. E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om een blijvende relatie met uw klanten te onderhouden. Onze diensten omvatten alles van strategieontwikkeling tot campagne-uitvoering en analyse.

Start nu met jouw digitale marketing!

Wist u dat de kwaliteit van uw website net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw producten of diensten?

Digitale Marketing

Strategische Planning

Een goed doordachte strategie is de basis van elk succesvol marketinginitiatief. We werken nauw met u samen om een op maat gemaakte marketingstrategie te ontwikkelen die past bij uw bedrijfsdoelen en -visie.

Marktanalyse

Kennis is macht, en dat geldt zeker in de wereld van marketing. Onze grondige marktanalyses geven u waardevolle inzichten in uw doelgroep, concurrenten en markttrends.

Merkpositionering

Uw merk is meer dan alleen een logo; het is een belofte aan uw klanten. We helpen u bij het definiëren en positioneren van uw merk om een blijvende indruk te maken.

E-mail Marketing

Nieuwsbrieven

Blijf in contact met uw klanten en houd ze op de hoogte van de laatste updates, aanbiedingen en nieuws via onze op maat gemaakte nieuwsbrieven.

Automatisering

Tijd is geld, en met onze e-mailautomatisering bespaart u beide. Van welkomstmails tot follow-upberichten, we automatiseren het proces om u te helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is.

Rapportage en Analyse

Meten is weten. Onze uitgebreide rapporten en analyses geven u een duidelijk beeld van de prestaties van uw e-mailcampagnes, zodat u datagedreven beslissingen kunt nemen.

Recensies
Wat Klanten over ons vertellen
Talenco / Lanark photo

Talenco / Lanark

Als snelgroeiend bedrijf richten wij ons voornamelijk op onze core business. Sinds de start van Talenco heeft PC partner onze groei mee gefaciliteerd met hun kwalitatief advies en vooral ook hun zeer snelle respons op eventuele problemen.
Darren Jackson photo

Darren Jackson

Database Administration Manager at Hertel
Pc Partner behandeld de projecten met professionaliteit en snelheid. Ze hebben een goede klantgerichte ervaring die een troef kan zijn. Ik heb geen problemen om Pc Partner aan te bevelen
Debobanden photo

Debobanden

Na vele loze beloftes van andere programma ontwikkelaars bij jullie terecht gekomen en bij jullie zijn woorden daden geworden.
Outfit Factory photo

Outfit Factory

PC-Partner, een partner die veel verder gaat dan de ‘PC’, een persoonlijke aanpak en altijd klaar om snel en adequaat de ICT brandjes te blussen die elke KMO wel meermaals tegenkomt. Kortom, een aanrader!
Vrijblijvende Offerte

    We helpen bedrijven digitaal groeien
    Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

    Advies, ontwerp, realisatie en optimalisatie van WordPress websites en webshops. Uw wensen vertaald naar een heldere, gebruiksvriendelijke website. 

    Websites en webshops tegen betaalbare prijzen. Wij garanderen u transparante kosten, een deskundig website onderhoud en vriendelijk support.