Microsoft 365 Office Suite Support Services

De Microsoft 365-suite-apps op hun best en bovendien met de juiste tooling om de app te volgen. Het is het Office dat u kent, plus hulpmiddelen om u te helpen beter samen te werken, zodat u altijd en overal meer gedaan kunt krijgen. PC PARTNER kan uw gegevens migreren naar Microsoft 365 en u helpen met licentiebeheer.
Wat is Microsoft 365 Office Suite?
Microsoft 365 is een cloudgebaseerde abonnementsservice die de beste tools combineert voor moderne werkmethoden. Hiermee kunnen gebruikers overal en op elk apparaat werken en delen.
Wat is inbegrepen in Microsoft 365 Apps?

Microsoft 365 biedt Office-toepassingen en productiviteitsservices via internet. Gebruikers hebben toegang tot e-mails, contacten, agenda’s, en kantoor-apps zoals Excel, Word, PowerPoint, Outlook, OneNote, en Teams.

Is dit wel geschikt voor mijn (klein) bedrijf?

Microsoft 365 is schaalbaar, geschikt voor 1 tot 999+ gebruikers, en biedt flexibele prijzen gebaseerd op het aantal gebruikers.

Microsoft 365 Office Suite Support Services

Microsoft 365-applicaties biedt gebruikers de basisproductiviteitstoepassingen die nodig zijn om werk gedaan te krijgen in de moderne onderneming. Office 365 verhoogt uw productiviteit met betrouwbare toegang tot services zoals e-mail, agenda, bestanden delen, online vergaderen, instant messaging.

Contacteer Ons

Voor algemene vragen en/of een vrijblijvende offerte.

We bieden een volledig IT-beheer. Dit betekent dat als u problemen ondervindt, bijvoorbeeld een probleem met de internetverbinding, wij dit voor u oplossen zonder dat u ooit met derden te maken krijgt.

Bel ons voor informatie: maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur

Verschillende integraties mogelijk

Onze oplossing biedt naadloze integraties met toonaangevende platforms zoals Teams, Salesforce, PowerBI en Teamleader en meer. Met deze integraties verhoogt u de efficiëntie en stroomlijnt u de werkprocessen binnen uw organisatie.

Verschillende Mogelijkheden

Wist je dat je Flow ook kunt inzetten als volwaardige telefooncentrale? Al je gesprekken lopen dan via de Flow app – op je PC, mobiel apparat, of Teams-compatibel telefoontoestel-waarmee je volledig profiteert van één van de modernste communicatieplatformen ter wereld!