Webdesign

Pc Partner biedt professionele hosting en webdesign voor KMO’s. Ons team creëert op maat gemaakte websites en biedt betrouwbare hostingdiensten om uw online aanwezigheid te versterken. Wij zorgen ervoor dat uw website niet alleen mooi oogt, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is.
Ecommerce
Verkoop uw producten online met e-commerce oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Voeg producten toe, update prijzen en beheer uw inhoud eenvoudig en effectief.
Responsive Webdesign

Wij helpen u om het imago van uw bedrijf online te herontdekken. De combinatie van stijl en technologie die we bieden, in combinatie met onze expertise stelt uw bedrijf in staat om te slagen op het web.

Support
We weten dat het moeilijk genoeg is om een bedrijf te runnen en hoewel u over de hulpmiddelen beschikt om uw website te beheren, is er niet altijd tijd die kan vrijgemaakt worden. Laat ons u helpen deze updates te maken wanneer er niet genoeg tijd is in uw dag.

Hosting

Ervaar ongeëvenaarde web- en mailhosting met PC Partner! Met onze diensten geniet je van razendsnelle paginalaadtijden en een gegarandeerde uptime. Wij zetten ons in voor een snelle en veilige website, waardoor zowel bezoekers als zoekmachines je kunnen vertrouwen. Dat is een belofte.

Recente Projecten

Contacteer Ons

Voor algemene vragen en/of een vrijblijvende offerte.

We bieden een volledig IT-beheer. Dit betekent dat als u problemen ondervindt, bijvoorbeeld een probleem met de internetverbinding, wij dit voor u oplossen zonder dat u ooit met derden te maken krijgt.

Bel ons voor informatie: maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur