EDR: endpoint detection and response

Snel en Doeltreffend Tegen Onbekende Aanvallen
Traditionele antivirusprogramma’s bieden geen bescherming tegen nieuwe soorten malware. Bij een aanval is snel handelen cruciaal.

Met XDR technologie detecteer je snel verdachte activiteiten. Mogelijk geïnfecteerde apparaten worden direct geïsoleerd om verdere verspreiding van onbekende malware te voorkomen.

Zero-Day
Identificeert onbekende exploits en kwetsbaarheden.
Fileless Attacks

Detecteert malware die het netwerk binnendringt zonder sporen achter te laten.

Malware
Spoort verdachte activiteiten op netwerken snel op en isoleert ze.
Ransomware
Voorkomt dat ransomware zich in netwerken nestelt en back-ups saboteert.

XDR

Detectie, Preventie, Analyse, Rapportage
XDR geeft een volledig overzicht van bedreigingen en zwakke punten in uw netwerkbeveiliging. Pogingen tot inbraak en verdachte activiteiten worden direct gemeld. Succesvolle hackpogingen of malware worden onmiddellijk geïdentificeerd en geblokkeerd.

Hoe werkt XDR?

Het is waarschijnlijk dat een van de vele apparaten binnen of buiten uw organisatie vroeg of laat wordt getroffen door een bedreiging. XDR werkt als een automatisch blussysteem: het detecteert direct de kern van het probleem, neutraliseert de dreiging en voorkomt verdere verspreiding. Zo blijft uw netwerk veilig en wordt verdere schade voorkomen.

Contacteer Ons

Voor algemene vragen en/of een vrijblijvende offerte.

We bieden een volledig IT-beheer. Dit betekent dat als u problemen ondervindt, bijvoorbeeld een probleem met de internetverbinding, wij dit voor u oplossen zonder dat u ooit met derden te maken krijgt.

Bel ons voor informatie: maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur