digitale & e-mailmarketing oplossingen

In het digitale tijdperk van vandaag is een sterke online aanwezigheid geen optie meer, maar een noodzaak. Bij PC Partner bieden we een volledig scala aan digitale en e-mailmarketing diensten om uw merk te versterken, uw publiek te betrekken en meetbare resultaten te behalen.
Digitale Marketing
Onze digitale marketingdiensten zijn op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Van SEO en PPC tot social media beheer, we dekken alle aspecten om ervoor te zorgen dat uw merk opvalt in het drukke digitale landschap.
E-mailmarketing

Betrek, converteer en behoud klanten als nooit tevoren. E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om een blijvende relatie met uw klanten te onderhouden. Onze diensten omvatten alles van strategieontwikkeling tot campagne-uitvoering en analyse.

Contacteer Ons

Voor algemene vragen en/of een vrijblijvende offerte.

We bieden een volledig IT-beheer. Dit betekent dat als u problemen ondervindt, bijvoorbeeld een probleem met de internetverbinding, wij dit voor u oplossen zonder dat u ooit met derden te maken krijgt.

Bel ons voor informatie: maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur

Digitale Marketing

 • Strategische Planning
  Een goed doordachte strategie is de basis van elk succesvol marketinginitiatief. We werken nauw met u samen om een op maat gemaakte marketingstrategie te ontwikkelen die past bij uw bedrijfsdoelen en -visie.

 • Marktanalyse
  Kennis is macht, en dat geldt zeker in de wereld van marketing. Onze grondige marktanalyses geven u waardevolle inzichten in uw doelgroep, concurrenten en markttrends.
 • Merkpositionering
  Uw merk is meer dan alleen een logo; het is een belofte aan uw klanten. We helpen u bij het definiëren en positioneren van uw merk om een blijvende indruk te maken.

E-mail Marketing

 • Nieuwsbrieven
  Blijf in contact met uw klanten en houd ze op de hoogte van de laatste updates, aanbiedingen en nieuws via onze op maat gemaakte nieuwsbrieven.
 • Automatisering
  Tijd is geld, en met onze e-mailautomatisering bespaart u beide. Van welkomstmails tot follow-upberichten, we automatiseren het proces om u te helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is.
 • Rapportage en Analyse
  Meten is weten. Onze uitgebreide rapporten en analyses geven u een duidelijk beeld van de prestaties van uw e-mailcampagnes, zodat u datagedreven beslissingen kunt nemen.