Antivirus

Zero day- en ransomware-aanvallen zoals WannaCry hebben veel chaos veroorzaakt, maar Bitdefender bleef onverslagen dankzij zelflerende algoritmen, ontwikkeld over tien jaar. Bitdefender scoort continu hoog in onafhankelijke testen voor bescherming, prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

In maart 2018 won Bitdefender de prestigieuze AV-Test prijzen voor Beste Bescherming 2017 en Beste Performantie 2017 vanwege de hoogste detectiescores en de laagste impact op toestellen.

Mail beveiliging

Een goede antivirus is noodzakelijk. Echter wil je de virussen/spam ed eigenlijk tegenhouden voordat ze op uw computer terechtkomen.
De standaard (office 365) beveiliging volstaat dikwijls niet. Door een extra beveiligingslaag er tussen te steken kan je op beide oren slapen. Mail zogezegd afkomstig van uw baas, worden ook tegengehouden!

Contacteer Ons

Voor algemene vragen en/of een vrijblijvende offerte.

We bieden een volledig IT-beheer. Dit betekent dat als u problemen ondervindt, bijvoorbeeld een probleem met de internetverbinding, wij dit voor u oplossen zonder dat u ooit met derden te maken krijgt.

Bel ons voor informatie: maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur