fbpx

PC PARTNER
Uw partner voor alle IT
Contacteer ons
Pc Partner
PC Partner helpt al jaren particulieren en kleine KMO’s met hun dagdagelijkse computer problemen.

We bieden alle IT voor kleine bedrijven (KMO) van A tot Z. zoals bv.: hardware, onderhoud, netwerk, hosting, bedrijfsadministratie en webdesign.

Ons doel: Uw enige aanspreekpunt zijn! Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor uw IT omgeving.

Onze Kenmerken

Uw partner in IT-services – ” IT is all about the people”

IT efficiëntie

IT is de kern van de meeste bedrijven Daarom bieden we een efficiënte ondersteuningsservice voor uw bedrijf.
Contacteer Ons

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is waar we voortdurend naar streven. Als onze klanten niet gelukkig zijn, zijn wij dat ook niet.
Contacteer Ons

Vertrouwen

We zijn trots op de langdurige relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd. IT is all about the people
Contacteer Ons
OVER ONS

Een beetje geschiedenis in de vorm van een tijdlijn

1/1/24

PC Partner plaatst het huidig kantoor in en nieuw jasje
Om onze dienstverlening aan klanten verder te optimaliseren, zijn we verheugd te delen dat ons kantoor aan de Antwerpsesteenweg 41, 2520 Ranst, een complete make-over heeft ondergaan. Deze vernieuwingen zijn niet alleen esthetisch, maar ook functioneel, waardoor we een nog efficiëntere en klantvriendelijkere omgeving kunnen bieden. Ons vernieuwde kantoor is ontworpen om zowel het comfort van onze bezoekers als de productiviteit van ons team te verbeteren, en we zijn enthousiast om onze klanten in deze frisse, moderne ruimte te verwelkomen.

22/10/18

PC Partner verhuist voor de tweede maal
Ons kantoor werd opnieuw te klein. We hebben er voor gekozen te verhuizen naar een groter kantoor maar blijven bij Interoffices in het gebouw van Nextel.

06/06/2017

PC Partner heeft een kantoor geopend in Wommelgem
Met enige trots kunnen we melden dat PC Partner een kantoor heeft geopend in Wommelgem.

08-12 / 2015

Overdracht kennis en data van Industrial Sealings naar ERIKS bv/nv
Het beheer van alle Industrial Sealings en ERIKS Gasket Technology servers, computers en andere hardware werden volgens de regels van de kunst overgedragen aan ERIKS. Ook is er een groot volume aan actuele en historische data uit het ondertussen voormalige ERP systeem door ons verzameld in voorgeschreven formaten en bezorgd aan ERIKS. Deze gegevens zijn door ERIKS gemigreerd naar SAP en in gebruik sinds 4 januari 2016.

08/2015

PC Partner bvba werd opgericht
PC Partner is een samensmelting van PC Grafix en PC Dynamics. Wij stellen u deze gebundelde ervaring graag ter beschikking.

08/2015

Stopzetting beheer ICT infrastructuur
Hertel industrial Sealings werd in november 2011 overgenomen door ERIKS, vanaf dat moment t.e.m. augustus 2015 hebben Tom en Gunther ingestaan voor het volledige ICT beheer van 4 sites verdeeld over drie landen met > 100 pc's en 75 gebruikers. Kerntaken: Beheer van een virtuele omgeving o.b.v. vmware view Beheer van een 30 tal servers waaronder vmware view, ERP, Oracle, Active Directory, Exchange, SQL, Webserver, Fileshare, EDI, Streamserve, FTP, Management server, Document Management server Ontwikkeling en beheer van: Satelietprogramma's met integratie naar ERP Web Applicaties op basis van PHP Applicaties op basis van Visaul Basic Paperless Office met integratie naar ERP

06/2013

COMPUFACT
Met trots werd versie 1.0 van COMPUFACT vrijgegeven voor gebruik. Ondertussen zijn we al een aantal versies verder en hebben we nog steeds vele ideeën om uw bedrijfsadministratie te vereenvoudigen.

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd naar de Antwerpsesteenweg 41, Ranst!