Zorg dat uw bedrijf altijd bereikbaar is!

Wist je dat je een VOIP gemiddelde 40-50% goedkoper is? Daarnaast kan je uw gesprekken aannemen vanop gelijk welke locatie en met gelijk welk apparaat!
In the cloud

Onze oplossing werkt volledig in de cloud, u heeft geen fysieke centrale meer nodig. Nieuwe kabels zijn vaak ook overbodig!

Gebruiksvriendelijk

SkyHi is eenvoudig te configureren maar heeft toch massa’s functionaliteiten. Denk maar aan een keuzemenu, wachtrijen en mobiele apps.
En uiteraard zijn we er altijd om u te helpen bij vragen of problemen.

Waarom VOIP?

Het is tot 50% goedkoper dan een klassieke centrale en boost uw telefonerende medewerkers hun productiviteit met minstens evenveel. Waarom dan niet overstappen?

Contacteer Ons

Voor algemene vragen en/of een vrijblijvende offerte.

We bieden een volledig IT-beheer. Dit betekent dat als u problemen ondervindt, bijvoorbeeld een probleem met de internetverbinding, wij dit voor u oplossen zonder dat u ooit met derden te maken krijgt.

Bel ons voor informatie: maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur

Verschillende integraties mogelijk

Onze oplossing biedt naadloze integraties met toonaangevende platforms zoals Teams, Salesforce, PowerBI en Teamleader en meer. Met deze integraties verhoogt u de efficiëntie en stroomlijnt u de werkprocessen binnen uw organisatie.

Verschillende Mogelijkheden

Wist je dat je Flow ook kunt inzetten als volwaardige telefooncentrale? Al je gesprekken lopen dan via de Flow app – op je PC, mobiel apparat, of Teams-compatibel telefoontoestel-waarmee je volledig profiteert van één van de modernste communicatieplatformen ter wereld!