Bescherm uw wachtwoorden en geheimen met de beste beveiliging, zichtbaarheid en controle.

Maak en bewaar moeiteloos uw wachtwoorden en passkeys in een veilige persoonlijke wachtwoordbeheerder die u vanaf elke locatie en elk apparaat kunt benaderen.
Veiligheid boven alles
Keykeeper maakt gebruik van geavanceerde versleutelingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw wachtwoorden veilig en beschermd zijn. Uw digitale sleutels worden bewaard in een ultra-veilige kluis, waar alleen u toegang toe heeft.
Eenvoudige toegang, overal en altijd
Geen gedoe meer met het onthouden van tientallen wachtwoorden. Met Keykeeper hebt u slechts één hoofdwachtwoord nodig om toegang te krijgen tot al uw accounts. En het beste van alles, u kunt dit doen vanaf elk apparaat, of het nu uw laptop, tablet of smartphone is!
Automatische wachtwoordgeneratie
Maakt u zich zorgen over de sterkte van uw wachtwoorden? Keykeeper neemt die zorg weg. Met onze geïntegreerde wachtwoordgenerator kunt u moeiteloos sterke, unieke wachtwoorden creëren voor al uw online accounts.
Synchronisatie en back-up
Verliest u nooit meer toegang tot uw accounts, zelfs niet als u van apparaat wisselt. Keykeeper synchroniseert uw wachtwoorden veilig tussen al uw apparaten en zorgt voor regelmatige back-ups, zodat u altijd gemoedsrust hebt.
Intuïtieve gebruikersinterface
Keykeeper is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zelfs als u niet technisch bent, zult u merken dat het beheren van uw wachtwoorden met Keykeeper een fluitje van een cent is.
 wachtwoordstress?
Waarom uzelf nog langer in de knoop leggen met wachtwoordstress? Met Keykeeper bevrijdt u uzelf van deze zorgen en geniet u van een veiligere, efficiëntere online ervaring. Wacht niet langer!

Incl Training (30min) Inbegrepen!

Contacteer ons voor gratis activatie.

Contacteer ons voor gratis activatie incl training (30min) inbegrepen!

Contacteer Ons

Voor algemene vragen en/of een vrijblijvende offerte.

We bieden een volledig IT-beheer. Dit betekent dat als u problemen ondervindt, bijvoorbeeld een probleem met de internetverbinding, wij dit voor u oplossen zonder dat u ooit met derden te maken krijgt.

Bel ons voor informatie: maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur