fbpx
Microsoft 365 Office Suite Support Services
De Microsoft 365-suite-apps op hun best en bovendien met de juiste tooling om de app te volgen. Het is het Office dat u kent, plus hulpmiddelen om u te helpen beter samen te werken, zodat u altijd en overal meer gedaan kunt krijgen. PC PARTNER kan uw gegevens migreren naar Microsoft 365 en u helpen met licentiebeheer.

Wat is Microsoft 365 Office Suite?

ls een cloudgebaseerde abonnementservice brengt Microsoft 365 (voormalig Office 365) de beste tools samen voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door de beste apps in zijn klasse te combineren, kan Microsoft 365 iedereen overal maken en delen op elk apparaat.

Wat is inbegrepen in Microsoft 365 Apps?

Microsoft 365 is een cloudgebaseerd samenwerkingsplatform met Office-toepassingen en andere productieve services waarop gebruikers zich kunnen abonneren op basis van hun behoeften. Gebruikers hebben dus via internet toegang tot e-mails, contacten, agenda- en andere kantoor-apps zoals Excel, Word, PowerPoint, Outlook, OneNote, en Teams toegang via internet.

Is dit wel geschikt voor mijn (klein) bedrijf?

Microsoft 365 is schaalbaar. Vanaf 1 persoon tot 999x personen is er wel een gepaste formule.<br /> Doordat het aantal gebruikers schaalbaar is, is ook de prijs hierop gebaseerd.

Voordelen van Microsoft 365 Office suite?

Microsoft 365-applicaties biedt gebruikers de basisproductiviteitstoepassingen die nodig zijn om werk gedaan te krijgen in de moderne onderneming. Office 365 verhoogt uw productiviteit met betrouwbare toegang tot services zoals e-mail, agenda, bestanden delen, online vergaderen, instant messaging.

Meer weten?
Contacteer ons!